Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie met impact

Ben je op zoek naar iemand die professionele bedrijfsfotografie kan verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken geregeld voor bedrijven om de mooiste reportages te maken. Je kunt daarbij denken aan kijkjes achter de schermen, een reportage over een productieproces of andere bedrijf gerelateerde beelden op locatie. We kijken daarbij allereerst naar het doel van de bedrijfsfotografie. Wil je een product verkopen, een evenement op beeld samenvatten of je personeel zichtbaar maken? Er zijn veel verschillende vormen van bedrijfsfotografie, en we kunnen onze fotografen dan ook op verschillende manieren inzetten. Doordat we altijd met de beste apparatuur werken en het doel van de foto’s goed in de gaten houden, maken onze beelden impact en zijn ze tevens in te zetten voor marketingdoeleinden.

Bedrijfsfotografie met impact | Michæl Habraken Photography

Bedrijfsfotografie van het personeel

Uiteraard kunnen we op locatie langskomen om de gang van zaken te fotograferen, sterke productfoto’s te schieten of een evenement op beeld vast te leggen. We schieten echter ook met liefde mooie portretten van je personeel. Dit is immers een belangrijk onderdeel van bedrijfsfotografie. Je personeel is in veel opzichten het visitekaartje van je bedrijf, en het komt professioneel over als er mooie profielfoto’s en/of groepsfoto’s op de website staan. We kunnen individuele portretten schieten en groepsfoto’s van al het personeel. Uiteraard houden we er rekening mee dat alle beelden met dezelfde belichting en in dezelfde stijl worden geschoten. Uniformiteit is namelijk erg belangrijk op een bedrijfswebsite.

Bij alle vormen van bedrijfsfotografie die we te bieden hebben kun je natuurlijk aangeven wat voor stijl foto’s je mooi vindt, en voorbeelden laten zien van hoe je het wilt hebben. Wij passen ons aan de wensen van de klant aan, zodat het resultaat altijd naar wens is!

Wat hebben we nog meer te bieden?

Naast de diverse vormen van bedrijfsfotografie kun je ook bij ons terecht voor een leuke familieshoot of bruiloftsfotografie. Ook bij deze vormen van fotografie geldt dat we ons geheel aanpassen aan de wensen en eisen van jou als klant. We kunnen hele lichte, dromerige beelden schieten, maar ook foto’s vol contrast en een krachtige uitstraling. Bij foto’s voor privédoeleinden vinden we het laten zien van emotie heel belangrijk. We proberen altijd mensen in al hun puurheid vast te leggen, en weten precies hoe we ze op hun gemak stellen. Met de juiste instructies kan iedereen mooi op de foto staan, en ons portfolio bewijst dat wij weten hoe je dat doet.

Interesse in een fotoshoot? Voor zowel zakelijke als privébeelden zit je bij ons goed. Neem even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!