Bruiloftsfotografie

Bruiloftsfotografie voor de mooiste herinneringen

Bij Michæl Habraken Photography ben je aan het juiste adres voor bruiloftsfotografie voor de mooiste herinneringen. We kunnen deze schieten in diverse stijlen, want iedereen heeft andere wensen en eisen. We kunnen bijvoorbeeld hele lichte, dromerige beelden schieten, maar ook krachtige foto’s maken met veel contrast. Vaak weten mensen zelf al wat ze mooi vinden, maar we geven daarin ook graag advies. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze bedrijfsfotografie en wanneer je bij ons een familieshoot boekt. Fotografie is heel persoonlijk werk, daarom overleggen we altijd uitgebreid over je verwachtingen en wat we voor je kunnen betekenen.

Bruiloftsfotografie | Michæl Habraken Photography

Onze bruiloftsfotografie vertelt jullie verhaal

Bij het fotograferen van bruiloften proberen we altijd in te zoomen op emotie. Het is dan ook een hele bijzondere dag, waarop de liefde wordt gevierd en twee mensen aan elkaar verbonden worden. Daar wil je zelfs jaren later nog op terug kunnen kijken, en dat daar zorgen wij voor. Onze bruiloftsfotografie verzekert je van een grote collectie prachtige beelden, die perfect weergeven hoe deze dag eruit zag. Uiteraard krijg je ze kant en klaar aangeleverd, wat wil zeggen dat we ze alvast voor je bewerkt hebben. Hoe goed een foto namelijk ook geschoten is, een beetje nabewerking maakt hem nog sterker en kan net de nadruk leggen op een specifiek aspect.

Op onze website kun je diverse fotoseries bekijken van bruiloftsfotografie die we in het verleden hebben uitgevoerd. Zo krijg je alvast een idee van wat we voor jullie kunnen betekenen, en inspiratie opdoen voor jullie eigen bruiloft.

Zakelijke fotografie

Naast de bruiloftsfotografie zijn we ook in te huren voor het schieten van beelden voor zakelijke doeleinden. Bij bedrijfsfotografie zijn hele andere aspecten belangrijk dan bij het fotograferen van bruiloften, maar ook deze hebben we in de vingers. Wil je bijvoorbeeld sterke portretten van je werknemers? Heb je productfoto’s nodig waarmee je een product aan de man kunt brengen? Of wil je door middel van foto’s een kijkje achter de schermen geven op de bedrijfslocatie? Wij denken graag op creatieve wijze met je mee en geven je advies over de stijl en opzet van al je zakelijke foto’s.

Familiefotografie voor het hele gezin

Als laatste kun je ons inschakelen voor een gezellige familieshoot, waarbij we het hele gezin of zelfs een hele familie op beeld vastleggen. Dit doen we altijd op een gemoedelijke manier, waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Professionele familiefoto’s laten maken is een manier om te tijd stil te zetten, en herinneringen te creëren waar je nog de rest van je leven op kunt terugkijken. Wij staan met onze camera voor je klaar, en bezorgen je mooie, persoonlijke beelden, waarop iedereen op staat precies zoals die is.