Familieshoot

Een gezellige familieshoot

Zou je graag mooie beelden laten schieten van jou en je familie? Hoe klein of groot de groep ook is, wij staan voor je klaar. Onze familieshoot is bedoeld om de tijd stil te zetten, en vast te leggen hoe jullie op dit moment zijn. Het is een leuke manier om herinneringen te creëren van hoe de kinderen er nu uitzien, of opa en oma natuurlijk. Uiteraard is een familieshoot ook te boeken voor als jullie net een kleintje hebben gekregen. Een zogeheten newbornshoot is erg populair, want de periode na de geboorte gaat ontzettend snel, en mooie foto’s zijn een fijne herinnering aan de kraamtijd. Ook in de jaren daarna is een familieshoot boeken natuurlijk super leuk, of de kinderen nu nog klein of al wat groter zijn. Elke shoot doen we doen is weer anders. We leggen de onderlinge verbanden en energie in het gezin of de familie vast, en doen dat altijd op creatieve en speelse wijze. Natuurlijk kun je zelf aangeven wat voor stijl foto’s je mooi vindt, en passen wij de beelden daarop aan.

Een gezellige familieshoot | Michæl Habraken

Familieshoot op locatie

Het is gebruikelijk om een familieshoot op locatie te laten plaatsvinden. Beelden die in een studio geschoten worden kunnen heel mooi zijn, maar een locatie kan veel toevoegen. Bij mensen thuis bijvoorbeeld, zodat we het alledaagse leven kunnen vastleggen. Bij een newborn shoot houdt dat in dat je je kindje bijvoorbeeld in bad doet, aankleedt of een verhaaltje voorleest samen met de grote broer of zus. We leggen daarbij ook de omgeving vast, dus het kinderkamertje en de woonkamer zoals die op dat moment is. Het is heel leuk om deze elementen mee te nemen in een familieshoot, want ze maken de beelden persoonlijker en leuker om later op terug te kijken.

Natuurlijk kunnen we ook mooie shoots in de natuur plannen, zoals in een mooi bos of bij een rivier. We zijn daarin ontzettend flexibel, en denken graag met jullie mee om een leuke locatie te vinden die bij de hele familie past.

Overige vormen van fotografie

Natuurlijk valt ook onze bruiloftsfotografie in de categorie familieshoot, echter ligt de nadruk daarbij heel erg op het bruidspaar in het bijzonder. Op bruiloften is onze fotograaf er om alle mooie momenten vast te leggen, zodat jullie er zelfs jaren later nog met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. We hebben daarbij oog voor detail, net als bij onze bedrijfsfotografie. Welke vorm van fotografie je ook aan ons wilt uitbesteden, we passen ons aan jouw wensen en stijl aan, en bezorgen je beelden waar je trots op kunt zijn!