Fotograaf Boxtel

Is het tijd om een mooi moment vast te leggen? Ik sta voor je klaar als fotograaf in de omgeving Boxtel. Naast mijn passie voor bruidsfotografie ben ik actief als bedrijfsfotograaf. Voor de mooiste familieshoots ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben dus breed inzetbaar en heb bij alle soorten fotografie een passie voor mijn werk. Ook wanneer je een fotograaf in Vught zoekt, kun je mij overigens inschakelen.


Fotograaf Boxtel

Bedrijf in beeld

Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden en dat is zeker het geval bij een bedrijf en zijn medewerkers. Wie zijn de mensen achter het product of dienst? Hoe en waar zijn zij aan het werk, en wat gebeurt er achter de schermen? Door de potentiële klant een inkijkje te geven in het bedrijf creëer je direct een band met de klant. Een fotoshoot van het bedrijf geeft prachtig materiaal voor op de website of bijvoorbeeld op flyers of social media. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Familieshoot

Er is niets kostbaarder dan je familie en dat wil je natuurlijk laten vastleggen. Bij een familieshoot stel ik jullie op je gemak voor de camera en leg de familie op een spontane manier vast, precies zoals jullie zijn. Een familieshoot in Boxtel geeft mooie beelden waar je nog lang plezier van zal hebben. Het brengt foto’s voor in een album, hoge kwaliteit foto’s voor aan de muur of om te delen met vrienden en familie. Is er een kleine op komst of net geboren, dan kan ik een newbornshoot verzorgen. Bij een newbornshoot is er ook de mogelijkheid om de rest van de familie op de foto te zetten.

Een gezellige familieshoot | Michæl Habraken

Een onvergetelijke dag

Als fotograaf sta ik graag achter de camera op jullie bruiloft, vanaf de voorbereiding tot aan het feest. Met mijn oog voor detail leg ik de speciale momenten van de dag vast. Je ontvangt foto’s van hoge kwaliteit die je in een mooi trouwalbum kunt plaatsen of bijvoorbeeld kunt ophangen aan de wand. Bekijk de website om een indruk te krijgen van mijn bruidsfotografie! Ben je enthousiast geworden en zoek je een fotograaf voor bruidsfotografie in Boxtel? Dan kom ik graag met jullie in contact om de mogelijkheden door te nemen!


Afspraak maken

Neem voor meer informatie over fotografie in Boxtel gerust contact met mij op. Mijn pakketten zijn naar wens aan te passen en ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel, mail of whatsapp voor meer informatie of een afspraak.