Fotograaf Vught

Zou je graag mooie beelden laten schieten van jou en je familie? Hoe klein of groot de groep ook is, wij staan voor je klaar. Onze familieshoot is bedoBen jij op zoek naar een professionele allround fotograaf in de omgeving Vught? Ik ben een breed inzetbare fotograaf met een passie voor mijn vak. Ik kan verschillende soorten fotografie verzorgen; van bedrijfsfotografie tot aan familieshoots. Je kunt op mij rekenen, of je nu op zoek bent naar een fotograaf om je bedrijf in beeld te brengen, je mooie gezin vast te leggen of een bruidsfotograaf voor jullie speciale dag. eld om de tijd stil te zetten, en vast te leggen hoe jullie op dit moment zijn. Het is een leuke manier om herinneringen te creëren van hoe de kinderen er nu uitzien, of opa en oma natuurlijk. Uiteraard is een familieshoot ook te boeken voor als jullie net een kleintje hebben gekregen. Een zogeheten newbornshoot is erg populair, want de periode na de geboorte gaat ontzettend snel, en mooie foto’s zijn een fijne herinnering aan de kraamtijd. Ook in de jaren daarna is een familieshoot boeken natuurlijk super leuk, of de kinderen nu nog klein of al wat groter zijn. Elke shoot doen we doen is weer anders. We leggen de onderlinge verbanden en energie in het gezin of de familie vast, en doen dat altijd op creatieve en speelse wijze. Natuurlijk kun je zelf aangeven wat voor stijl foto’s je mooi vindt, en passen wij de beelden daarop aan.


Fotograaf Vught

Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie is de manier om je bedrijf in beeld te brengen, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bekijk het bedrijf eens door de ogen van jouw potentiële klant. Wat is is eerste indruk van jouw bedrijf? Hoe ziet de werkomgeving eruit en vooral, wie zijn de werknemers? Een complete indruk van een bedrijf kan veel omvatten, zoals een portret van de medewerkers, een weergave van de werkplek, het proces achter bepaalde producten of diensten. Met mijn bedrijfsfotografie laat ik zien waar jouw bedrijf voor staat

Familiegeluk

Wil je graag een ongedwongen reportage van je familie of er is er een kindje geboren? Bij een familieshoot zorg ik ervoor dat de hele familie mooi vastgelegd wordt, precies zoals jullie zijn. Dit kan bijvoorbeeld in de natuur of juist bij jullie thuis. Een familieshoot geeft een mooie herinnering waar je vele jaren later nog op terug kunt kijken. Bij de geboorte van een kindje bied ik een newbornshoot: hierbij maak ik een mooi portret van jullie kindje en is er ook tijd om jullie gezinsleven vast te leggen. Ik leg de mooiste gebeurtenissen voor jullie vast op beeld, zodat jullie altijd de herinneringen kunnen oproepen.

Huwelijk in beeld

Als er een dag is die je graag voor eeuwig wilt vastleggen dan is het natuurlijk wel je bruiloft! De bruiloft is een feestelijke dag vol met onvergetelijke herinneringen waarbij iedereen er op zijn mooist uitziet. Ik ben er graag bij om als bruidsfotograaf jullie grote dag vast te leggen, van de voorbereiding tot aan het feest. Met mijn oog voor detail leg ik de mooiste momenten vast. Bekijk mijn portfolio voor indrukken van mijn bruidsfotografie.


Boek nu een fotograaf in Vught

Als er een dag is die je graag voor eeuwig wilt vastleggen dan is het natuurlijk wel je bruiloft! De bruiloft Ik ben Michael en ik vertel graag jouw verhaal: bij een nieuw leven, tijdens je dagelijkse werk of op een bijzondere dag. Ik kom graag met je in contact om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Naast fotograaf in Vught, ben ik overigens ook actief als fotograaf in Boxtel. Voor een boeking of meer informatie kun je contact met mij opnemen: ik ben telefonisch en per e-mail te bereiken.